2008-06-30

härliga sommarsverige


Regn. Regn. Regn.
Jag vet att det hör till om man vill spendera sommaren i Sverige och att det är mysigt när det smattrar hårt mot fönsterrutorna och plasttaket över altanen utanför mitt rum, men man blir ju lite störd. Jag har inte badat en enda gång i sommar utan badade tre gånger innan sommarlovet. Jag har solat en enda gång i sommar. Jag har inte köpt en enda mjukglass och suttit ute och lapat sol med denna smältande sötsak i min hand. Jag har knappt cyklat utan tigger skjuts överallt för att jag inte vill bli dyngsur och sjuk. Jag har knappt spenderat några härliga sommarnätter utomhus bestående av grill, musik, stoj och härliga vänner. Vad är det här för sommar egentligen? Jag blir lite ledsen. Visst, jag tycker att det är skönt att sitta i vårat nya soffhörn och läsa den underbara boken jag läser, men inte hela tiden. Jag vill ta del av ovanstående sysselsättningar också.
Men. Denna olycka ska tydligen vända. Enligt Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut ska det bli sol imorgon, på onsdag, på torsdag. Detta tänder ett litet ljus i allt det gråa och blöta. Vi hoppas på detta och att man nu kan göra det som hör sommaren till.
Jag fotade lite i trädgården igår, och då hade jag tur som bemöttes av underbart väder. Det har en tendens att bli så på kvällen.

10 kommentarer:

maria sa...

vilka fina bilder :)

julia. sa...

ja, sommaren hade jag gärna tillbringat någon annan stans...

Rosita sa...

Känner samma angående sommaren som dig, men det var faktiskt fint väder här ett tag idag.. Faktiskt, haha!

Kira Fashion sa...

beautiful flowers...

a kiss!!

Elin sa...

Fina bilder =)

moa sa...

vi får lov att grilla när jag kommer hem tycker jag! vi borde ha grillfest hos någon med lite öl!

jessicawhitley sa...

Thank you :)
You have such a cute blog thing!

- Whitley

elin.e sa...

Det kommer, det måste komma ordentlig sommar!

matilda sa...

re; joki doki, tack sweetiepaj! jag är tretton år och lina är tolv men hon fyller tretton sjunde juli!

Elin sa...

Hoppas du får en bra dag nu =)