2008-06-05

afternoon tea

Jag vill också sluta skolan. Liksom, vad har vi i skolan att göra ännu en vecka? Idag hade vi en mattelektion där vi spelade yatzy, och en halvminuts redovisning i fysiken. Mellan det hissade vi flagga och fick tårta. KUL. Verkligen. Nästa vecka ska vi städa och spela kubb. KUL. Verkligen. Jag är avundsjuk på alla er som redan har slutat, typ igår eller idag. Jag blev lycklig när jag såg alla studenter åka omkring fulla på lastbils/traktors-flaken till dunkadunk-musik.
Jag kan väl glädja mig med att jag fick två underbara besked idag som involerar höjning betygsmässigt; MVG i matte och MVG i spanska. På den fronten kan jag inte bli lyckligare och mer chockad. Får hoppas på höjning i några till ämnen så är min tillvaro fulländad.
Ikväll ska jag och några vänner äta ute. Vart vet jag inte, men det blir nog trevligt. Måste byta om bara.
Imorgon åker jag till Rättvik och stannar hela helgen. Tänk vad jag har längtat. Vi ska helga, vilket involverar att diska typ. Men det blir mysigt :)
Egentligen är jag ju ganska jättelycklig om man inte tänker på att jag vill ha skolavslutning. Min sista klänning är ju tillochmed nästan klar, så jag vill använda den. NU.

2 kommentarer:

Kira Fashion sa...

a kiss for you sweetie,
have a good day!

Flora sa...

jag förstår mig verkligen inte på rektorerna som bestämmer att man ska ha en "lekvecka" herregud, låt ungdomarna få sommarlov försjutton!