2008-05-25

något annat vore lugnt


Det blev en trevlig dag igår, tänka sig. Trots skoskav och lite regn kom jag fram till Moa hel och ren. Eftersom att det var "fult" väder (beror ju på hur man ser på saken enligt Emil, och han har ju rätt) beslutade vi oss för att fika hemma hos Moa istället. Vi gick till Konsum, köpte gifflar bland annat och satt sen och kollade på High school musical 2 Dance along. Dags att åka hem. Bestämde oss för att jag och Sara skulle komma tillbaka senare och kolla på Eurovision och sova över med Moa och Frida. Kom tillbaka ca 1 ½ timma senare, promenerade lite med hunden och satt sedan framför evighetsprogrammet. Moa somnade. Sara somnade. Men Sara sparkade jag på så hon fick inte så mycket sömn. Vi chockades över resultatet, men brydde oss väl inte särskilt mycket egentligen om man säger så. Alla var trötta. Vi bäddade och låg sedan och pratade om problem, som replokal och frukt. Sara fick skrattattacker, men det hör ju inte till ovanligheten direkt. Vi kunde iallafall somna. Tack för att ni är spontana med mig.
Idag är det Mors dag. Mormor och morfar är på ingång och det blir ytterligare en dag som inkluderar svull så att det snart kommer rinna fett ur öronen på mig.
Men jag läker mina sår med Autisterna en fin majdag som denna. Och sen ska jag skriva låtar. Puss på er

4 kommentarer:

elin sa...

Hey hey!
nu är det dags att slänga dig över min sköna blogg...
www.elineeriksson.blogg.se

moapersson sa...

Det är fint att man har vänner som kan göra saker spontant & det är mysigt med folk som bjuder in sig själva!!!!!! autisterna är så guda mysiga!
(mamma var ju på fest igår med vlt, och då hamnade hon bredvid Petter, han sa att han hade glömt kolla sin mejl och där hade det gömt sig ytterligare ung ansökningar, det är alltså 100 st som har ansökt om 7 st platser)

Rosita sa...

Autisterna är bra!
Några är härifrån. :)
ESC var ju ingenting, hm..

Kira Fashion sa...

hhehe

funny :)

a kiss!