2008-07-01

rubrik saknas


Jag kom inte på någon bra rubrik, det är alltid väldigt svårt, så jag skippade den plågan.
Jag har ont i nacken och mitt hår är blött efter min kalldusch jag utsatte mig för för ungefär två timmar sedan.
Det blev en trevlig kväll. Jag tvivlade på vädret först och avvaktade men sedan blev det fint så jag for och träffade mina kära vänner nere vid vattnet. Det var fint med solen på väg ner bakom träden och hälften av oss badade och det var riktigt skönt.
Idag har jag ju då egentligen fått tre flugor i en smäll. Jag har fått sola. Jag har fått träffa underbara vänner, minus grillning men det behöver ju inte alltid inkluderas. Och jag har badat. Jag har ju cyklat också så det är ju egentligen fyra flugor i en smäll. Tänk vad bra. Tjoho. Då är det ju i princip bara mjukglassen som fattas men det lär ju avklaras snabbt om detta väder håller i sig, som det ju faktiskt lovas!
Imorgon ska vi ta en båt ut till en ö och där badar vi såklart. Det enda jobbiga är att man måste ställa klockan och gå upp tidigt för att förbereda mat. Hu. Men det leder ju till något trevligt så man skall icke klaga.
Måste säga att denna första dagen på denna sjunde månaden i det tvåtusenåttonde året inte kunde ha varit bättre. Bra inledning på den riktiga sommarmånaden! Tack. Nu kan jag sova gott.

10 kommentarer:

elin.e sa...

Nu har jag inte ens läst din text, jag ser bara bilderna och får en skön feeling i magen, det blir ta mej fan sommar i år också!

Elin sa...

Hoppas du kommer dit snart =) Brukar du ut och resa nått? =) kram

Elin sa...

Härliga bilder btw =)

bi-style sa...

hey that are very great and funny pics!sadly I don't understand swedish!

Karin sa...

jättejättesnygga bilder!!

Luna sa...

supersøte bilder!

Angelica sa...

åh, underbara bilder. det skriker sommar om dem!

Lisa sa...

åh vilka fina bilder! :)

Kira Fashion sa...

wow, so beautiful your photos, artistic!!
a kiss!!

Elin sa...

Läget idag då? =)